Asics DynaFlyte 3 | Letvægs løbesko fra Asics

Asics er som bekendt et af verdens største løbebrands når det kommer til fremstilling af af løbesko. De har i mange årtier spyttet den ene succes ud efter den af fra deres produktionshaller. Denne gang har vi taget fat i Asics DynaFlyte. En kombinations løbesko som ikke er en 100% letvægter men ej heller en fuldbyrdet langdistance løbesko, eller er det?. I denne artikel vil du bl.a. få:

 • Test og anmeldelse af Asics DynaFlyte
 • Fordele og ulemper ved DynaFlyte fra Asics
 • Find den bedste pris lige nu
 • Hvad siger andre løbere om DynaFlyte
 • Dybdegående teknisk gennemgang af løbeskoen

OBS: Køb gennem iloebesko og spar 520 kroner. Normalpris: 1.300 kroner, så der er gode tilbud lige nu.


iloebesko er omtalt i:

 

 

dynaflyte fra asics

 

 

Prissammenligning på Asics DynaFlyte 3

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
1-7 dage 780 DKK Til butik
3-5 dage 805 DKK Til butik
2-5 dage 825 DKK Til butik
3-5 dage 839 DKK Til butik
1-2 dage 954 DKK Til butik
3-5 dage 956 DKK Til butik
1-2 dage 1.300 DKK Til butik
 

Prissammenligning på Asics DynaFlyte

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
2-5 dage 825 DKK Til butik
3-5 dage 839 DKK Til butik
 

Asics DynaFlyte 2 bliver til DynaFlyte 3

Hvis du kender lidt til løbesko, og følger en smule med, så ved du at Asics DynaFlyte er en model der er forholdsvis ny. Ellers kan du kigge på versionsnummeret. Den går nu fra DynaFlyte 2 til Asics DynaFlyte 3. Altså har vi her med skoens tredje generation at gøre.
I denne version 3 er der kommet lidt forskellige herlige opdateringer på skoen. Men kort fortalt kan det gøres op til forbedringer på overdel, mellemsål og forbedring på holdbarheden.

Asics DynaFlyte 3 er den letteste version af skoen. Dette skyldes blandt andet at man har opdateret overdelen til en stadig meget støttende overdel, men nu hedder den altså Adapt Mesh 2.0. En bedre pasform og langt mere åndbarhed.
I kombination med FlyteFoam Lyte i mellemsålen, så har Asics skabt den letteste version ad Asics DynaFlyte indtil videre.

Overdelen på Asics DynaFlyte 3 har ligeledes fået en opdateret “tå boks” som giver en bedre pasform, og bedre plads og mere anatomisk korrekt afvikling. Skoen er bl.a. på tåboks og ydersål også fået opdateringer i forhold til holdbarhed.

Asics DynaFlyte – det her skal du bemærke

Asics DynaFlyte ligner den sko som Asics har forsøgt at fremstille i mange år. Den her tempo løbesko med nogle flere kilometer i. Asics forsøgte sig for ikke så lang tid siden med en Asics FuzeX løbesko. Den har ikke fået den ønskede succes, primært på grund af nogle væsentlige mangler i sin opbygning. Med Asics DynaFlyte får Asics en helt ny hest at spille på. Her tror vi virkelig at Asics mener det når de siger at med DynaFlyte kommer de ind og tager deres bid af kagen på markedet omkring tempo løbesko.

DynaFlyte fra Asics er en gennemført løbesko til ham eller hende som vil have en letvægt løbesko som er ideel som interval og tempo løbesko, samtidig med at den kan bruges som race sko. Og med race løbesko mener vi at dine fødder kan holde til at løbe både et halvmarathon eller et helt marathon i skoen. Der er så meget støtte og en fornuftig portion støddæmpning i Asics DynaFlyte vil kunne rumme den slags. Du må ikke direkte smamenligne Asics DynaFlyte med en konkurrence løbesko, for så let er den ikke. Men den er det alternativ som mange løbere har efterlyst. En decideret konkurrence er mange gange fuldstændig rippet for komfort og støddæmpning (desværre) for at gøre den konkurrencedygtig = let. I Asics DynaFlyte synes vi Asics rammer det perfekte alternativ. Der er godt nok en smule mere vægt på, men modsat får du også en løbesko der er god, eller i hvert fald bedre mod dine fødder, ben og muskulatur generelt på de længere distancer.
Det du som forbruger vil og skal lægge mærke til ved DynaFlyte er at du får en voldsom alsidig løbesko. Vi synes at den dækker rigtig mange aspekter af en løbers udfordringer. Selvfølgelig kommer det an på hvem du er som løber, men den gængse danske løber vil i vores optik kunne bruge en Asics DynaFlyte i mange henseender. Men hvordan er denne løbesko så i kvalitet, opbygning og pasform. Alt det og den tekniske gennemgang af Asics DynaFlyte kan du ser herunder i vores test og anmeldelsen af skoen.

 

Du køber Asics DynaFlyte fordi den er voldsom behagelig og let

Du køber DynaFlyte fra Asics fordi det er en alsidig løbesko

Denne løbesko er udstyret med masser af fede features fra Asics. Bl.a. FlyteFoam mellemsålen

Glem alt om Asics DynaFlyte hvis du udelukkende løber langdistance uden fokus på tid. Så skal du holde dig til en almindelig "klassisk løbesko"

 

 

dynaflyte set bagfra

 

asics dynaflyte set oppe fra

 

Hvad har andre sagt om Asics DynaFlyte

Her kan du læse om hvad andre har sagt om DynaFlyte fra Asics.

Lis Hermansen, Løber 3-4 gange om ugen

 • Jeg er en ivrig løber. For mig er det super lækkert at Asics vælger at fremstille en løbesko som DynaFlyte. Jeg synes den er anvendelig både på korte og mellemlange distancer–Lis Hermansen

Max Godiksen, God nok til tempo

 • Jeg synes denne her løbesko fra Asics gør det godt. Men alligevel tror jeg nu nok jeg vil foretrække mine letvægtssko fra Nike til mine interval og tempoture. Men jeg synes at DynaFlyte har en bedre støtte, trods alt.–Max Godiksen

Karen Jensen, Super fleksibel løbesko, men lidt dyr

 • Jeg synes Asics DynaFlyte er rigtig fleksibel. Ikke så meget i sin opbygning, men at den dækker så mange forskellige distancer synes jeg er rigtig fedt. Har virkelig savnet en løbesko med ordentlig komfort til mine halvmarathons. Synes dog den er lidt dyr. Håber den falder i pris.–Karen Jensen

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: Neutral
 • Pasform: Luftig
 • Underlag: Hårdt underlag
 • Vejledende pris: 1.300 DKK

Nice to know

 • Asics letvægtssko
 • Letvægts overdel
 • Gel i fuld længde
 • FlyteFoam

Fun to know

 • Vægt: ca. 265 gram)
 • Hæl til tå drop: 8 mm
 • Hæl: 20mm Forfod: 12mm
 • Tempo og mængde løbesko

 

 

 

Konceptet bagved Asics DynaFlyte

Der ligger naturligvis mængdevis af timers udvikling bagved sådan en løbesko inden den rammer hylderne ude i butikkerne. Asics DynaFlyte er ingen undtagelse, og alligevel skiller den sig en anelse ud. Asics DynaFlyte har været længere undervejs i sin udvikling, da man fra asics side ønskede at lave den ultimative løbesko på sit felt. Fremstilling af det letteste og mest responsive system kræver sine år i udviklingshallerne.
Herunder kan du se Asics’ egen introduktionsvideo til Asics DynaFlyte 2:

De første løbeture i Asics DynaFlyte

Vil gerne som det første indrømme at vi/jeg var lidt sent ude med denne anmeldelse, så denne her anmeldelse af denne “nye” løbesko fra Asics er lavet på version Asics DynaFlyte 2. Sådan går det desværre engang imellem i en løbesko verden hvor der kan være rigtig meget fart på med hensyn til nye modeller der rammer markedet. Ikke desto mindre fik vi så muligheden for at teste en løbesko hvor de fleste børnesygdomme er fjernet. Bl.a. er Asics DynaFlyte jo blevet lettere end version 1. Så der er noget der er så skidt at det ikke er godt for noget andet.

Forventningerne til Asics DynaFlyte bliver automatisk skruet i vejret når man i sin research inden køb af nye løbesko til test læser at endelige har Asics ramt det marked de manglede at være synlige på. En letvægts løbesko med optimal støtte og som kan bruges på flere distancer. Altså ikke “kun” en tempo løbesko eller en langdistance løbesko. En flot kombination af begge dele. Det skruer automatisk forventningerne i vejret hos en “løbe nørd” som mig. Og det er dejlig at det stadig kan lade sig gøre.
Asics DynaFlyte rammer min trappesten og straks skal man lige prøve hvordan den sidder. Har nævnt det før, men gør i langt de fleste tilfælde det når jeg skal teste en ny løbesko, at jeg bruger et par timer i skoen bare ved at gå rundt. Det giver et rigtig godt indblik i hvordan løbeskoen sidder på foden. Ved godt at der er forskel på at gå og løbe i en sko, men den generelle pasform plejer at være den samme.

Noget af det første man lægger mærke til ved Asics DynaFlyte er den lethed og enkelthed som skoen udstråler. Den har kke mange fancy detaljer, og er egentlig også en ganske flot løbesko som sagtens kunne bruges som hverdagssko også. I hvert fald i min version som er helt sort og med blå kontraster.
Den simple opbygning og den bløde overdel gør at Asics DynaFlyte er ufatte lækker at træde ned i. Jeg havde en fornemmelse af at tage et par sokker på. Skoen satte sig fra første sekund om foden som den skulle.

Uden at afsløre for meget så kan jeg godt afsløre at allerede efter første testtur havde jeg den tanke at den her sko kunne noget for mig. Vil gerne have lethed på mine lange ture, men elsker også masser af komfort når mine led, sener og muskler bliver trætte. Ender tit op med det tunge valg og tager mine langdistance løbesko på til formålet. Med Asics DynaFlyte tror jeg der er større sandsynlighed for at jeg har fundet det ønskede alternativ.
Den første tur i Asics DynaFlyte var som så mange gange før omkring de 5-6 kilometer. Ikke en tempotur eller noget – men en testtur hvor der er plads til at “føle” og “fornemme” skoen. Der er plads til justeringer m.m. undervejs. Men må bare sige at fra første løbende skridt synes jeg Asics DynaFlyte gør det godt. Der er af en letvægter som denne, overraskende god støddæmpning i skoen, og som tidligere nævnt sidder den som den skal på foden. Så der var end ikke brug for at justere undervejs på testuren. Så mine notater efter første tur siger at det er en sko som jeg havde/har store forventninger til. God pasform, fleksibel overdel og et spændende aspekt i en løbesko der dækker både tempoløb og længere distancer.

 

asics dynaflyte set fra siden

 

Holder Asics DynaFlyte hvad den lover. Flere ture gav svaret

Hvor første testtur gav et rigtig godt bud på hvad jeg kunne vente mig af denne sko, så kom der lidt flere sandheder på bordet i forbindelse med dybere test af Asics DynaFlyte. Det er naturligvis ikke sådan at det jeg skriver i mine personalige erfaringer omkring en løbesko er gældende for alle. Alle løbere er unikke og individuelle, så mine erfaringer er baseret på min test. men plejer nu at give et fornuftigt indblik i den generelle holdning til en løbesko.
At en sko starter med at overraske positivt er der for så vidt ikke så meget nyt i. Alle nye løbesko er som regel gode at træde ned i af den ene eller den anden årsag. Nogle fordi de har høj komfort, andre fordi man er lidt grebet af stemningen omkring at have modtaget sine nye løbesko. Det er først når man “stress tester” sine løbesko på længere distancer at der kommer sandheder frem. Så Asics DynaFlyte var narturligvis ude på længere ture. Længste tur lå mellem 15 og 20 kilometer.

Asics DynaFlyte gør det stadigvæk rigtig godt. Den research jeg havde lavet viste sig at holde delvist vand. Det er en løbesko som dækker mange distancer. Jeg har efter første test lavet både intervaltræning og langdistance løb i DynaFlyte fra Asics. Og helt ærligt så kan jeg ikke mærke forskellen på de få gram der er til forskel på mine “rigtige tempo løbesko” og Asics DynaFlyte. Men kunne til gengæld sagtens mærke at der var en del mere komfort i DynaFlyte.
På de længere distancer (husk, har ikke været over en halvmaraton i skrivende stund) er der virkelig noget at hente ved at skoen er så let. Og som sagt kan jeg godt mærke at skoen har mere komfort end en udpræget race eller konkurrence løbesko. Dog synes jeg ikke Asics DynaFlyte helt løser problematikken for mig omkring det at vil have masser af blødhed og komfort når jeg når over 15km. Kan mærke den er bedre til at udvise blødhed end andre løbesko jeg har prøvet, men er stadig i tvivl om jeg vil vælge Asics DynaFlyte frem for mine Nike LunarEpic Flyknit til den lange distance. Det må tiden vise.

Valg af størrelse

Asics DynaFlyte er meget tro mod sin sædvanlige størrelse. Det skal forståes på den måde at du skal vælge den størrelse du er vant til at bruge i Asics løbesko. Alternativt kan du bruge vores omregner til størrelser i løbesko som findes herunder. Et godt råd til valg af størrelse i løbesko. Synes du som så mange andre også at det kan være mega forvirrende at finde rundt i størrelser på løbesko. Så gør dig selv den tjeneste at kigge på CM målet. Glem alt om EU, US eller UK størrelser. Kig i løbeskoens pløs (det er den der sidder under snørrebånd) og find så centimeter målet på dine løbesko. Undertegnet bruger 27,5 cm i løbesko, men kigger jeg på de almindelige EU størrelser som er omregnet efter et princip hos producenten, så spænder jeg vidt fra 42,5 til 44 i størrelse.
Du er også meget velkommen til at bruge vores størrelsesguide

 

Fordele og ulemper

 

Fordele

Skoen er let

Det er i sig selv ikke en verdens nyhed at Asics har skabt en let løbesko. Men det ligner lidt en nyhed at de har formået at lave en let løbesko med så meget støtte og komfort. Skoen er i min størrelse nede i 265 gram hvilket er rigtig flot når jeg holder det op mod den komfort jeg oplever i skoen.

Fantastisk støtte

Som nævnt i ovenstående fordel så er kombinationen af lethed og støtte en ting som virkelig træder frem i Asics DynaFlyte. Jeg er virkelig overrasket over hvor god støtte skoen indeholder. Havde godt nok læst at mange rundt omkring på nettet var yderst tilfreds med den feature, så synes egentlig at være forberedt på det. Men alligevel overraskede det mig.

Generel pasform

Det er nok mere en individuel fordel, men alligevel synes jeg den skal med. Asics har i DynaFlyte ramt en opbygning som virkelig falder i god smag hos undertegnet. En perfekt pasform, ikke for bred og ej heller for smal. En hælkonstruktion der giver den optimale støtte og holder hælen rigtig godt på plads. Så alt i alt er skoen bare som skabt til mine fødder.

Virker rigtig solid!

Om lidt vil du opdage en ulempe der hedder "Kan overdelen holde?" Så virker det måske mærkeligt at jeg fremhæver holdbarheden som en fordel. Men her tænker jeg på yder og slidsålen. Den virker rigtig solid i den forstand at den samtidig er yderst medgørlig og meget fleksibel.

Ulemper

Den er lidt dyr

Du har sikkert allerede set det. Der er i min optik ikke mange ulemper ved denne her Asics DynaFlyte. Og en af dem er måske lidt letkøbt. Men prisen på DynaFlyte er måske lige til den dyre side efter min smag. Men modsat er det nok den pris du betaler for at Asics endelig har ramt plet med en letvægts løbesko der holder rigtig godt.

Kan overdelen holde?

Når en overdel på en løbesko er lækker, blød og meget fleksibel. Så er det som regel også ensbetydende med at holdbarheden er lidt sårbar. Der er i skrivende stund ikke noget der indikere at overdelen ikke skulle kunne holde, men erfaringen siger at man let kan blive overrasket på det punkt. Så det blev en ulempe uden egentlig at være det endnu. Beklager.


 

Analysedel 1: Hvilken type løber vælger Asics DynaFlyte

Hvem, hvad og hvornår? Vores analyse er delt op i flere dele. 1. analysedel er med henblik på hvem der bør vælge at løbe i Asics DynaFlyte.

Hvilken type løber

Hvis du vælger en Asics DynaFlyte så er du den type løber der gerne vil udfordre dig selv på farten. Skoen er bygget op til at skulle skabe lethed og fart. Og det er vel og mærke både på korte og længere distancer.

Hvilken løbestil

Asics DynaFlyte er henvendt til den neutrale løber. Det vil sige at der ikke er anbragt nogen ekstra støtte på indersiden af løbeskoen med henblik på at bremse mulig overpronation. Men med til den forklaring hører så at undertegnet pr. definition er løber med moderat til kraftig overpronation, og jeg kunne ikke mærke nogle gener ved skoen. Heller ikke når jeg kom op over de 15 kilometer. Må hellere skynde mig lige at tilføje at jeg i en årrække, i kraft af test af mange forskellige løbesko, har lært mine ben, muskler og sener at præstere i andet en løbesko til overpronation.

 

asics dynaflyte set fra siden

 

Pasform

En af de punkter som oppe under fordele og ulemper ved Asics DynaFlyte fremhævede som en klar fordel. Så det har naturligvis ikke ændret sig. Skoen (har til min fod) noget nær det jeg vil kalde den optimale pasform. En tæt og blød hælkonstruktion der skaber et rigtig godt fundament for resten af skoen. Selve overdelen i skoen synes jeg er behagelig, og kan især godt lide dens evne til at “sætte sig omkring foden” Den minder mig faktisk en del om min foretrukne overdel på løbesko netop nu, nemlig Flyknit overdelen fra Nike.

Underlag og konditioner

Ren og skær hårde underlag. Asfalt, beton eller lign. Slidsålen er på ingen måde bygget til at skulle bevæge sig på løsere underlag eller i opkradset underlag (skovbund eller lign.) Ikke dermed sagt at du ikke kan runde stisystemer på løbeturen. Du skal nok bare være ekstra opmærksom hvis du drejer skarp på en grussti med meget løst grus. For så har skoen ikke det vilde greb. Jeg taler af bitter erfaring.

Prisniveau

En af de få ulemper jeg jeg synes kom helt naturligt til mig. Skoen er sat med en vejledende udsalgspris på 1.300,- Det er måske nok lige et par hundrede kroner for meget i min optik. Jeg ved godt at min begejstring for skoen måske kan virke lidt modvisende, men stadigvæk synes jeg at en pris omkring de 1.100,- havde været mere rimelig når man kigger på de forskellige elementer og features.

Vægten

En rigtig fin vægt på 265 gram i en størrelse 43½ giver en klar indikation af at det i hvert fald ikke bør vægten du giver skylden for de manglende gode løbetider.

 

asics dynaflyte vejer meget lidt

 

Pleje og vedligeholdelse af Asics DynaFlyte

Ikke noget specielt. Her skal du blot være opmærksom på vores normale forholdsregler i henhold til vedligeholdelse af løbesko. Altid sørge for at give dine løbesko masser af frisk luft. Og er du så uheldig at de er blevet våde så husk så vidt det er muligt at give den mest naturlige tørring. Helst ikke foran diverse varmekilder som brændeovn og eller fyr. Går du med tanker om at smide dine løbesko i vaskemaskinen, så kan vi kun på det aller kraftigste fraråde dig at forsøge denne manøvre. Vask hellere dine løbesko i hånden. I vaskemaskinen kan du komme ud for at de får alt for meget varme og så giver limen simpelthen op, og så står du med en ødelagt løbesko.

Drophøjde Asics DynaFlyte

Du får ved køb af en Asics DynaFlyte en drophøjde på 8mm, hvilket betyder at det vil give dig en “almindelig” afvikling. Når vi har med 8, 10 eller 12mm drop at gøre så kan man måske med rette sige at skoen henvender sig den klassisk løber der lander på hælen og afvikler sit skridt derfra. Der imod mindre drop som 6,4 eller måske zero drop løbesko er henvendt mod løbere der gene vil lære eller allerede kan løbe forfodsløb (og eller mellemfodsløb).

Analysedel 2: Asics DynaFlyte, den teknikse gennemgang

Nu analysere vi skoen igennem for de lidt mere tekniske detaljer. Det betyder også der kan forekomme et fagudtryk eller 2, men vi gør altid det bedst vi kan for at gøre os fuld forståelig for alle.

Ydersålen

Kort fortalt gør den genetlig hvad den er sat i verden for. Den er fleksibel og den virker yderst slidstærk. Som før nævnt så er der ikke den store struktur i sålens opbygning, og derved skal du vide at der ikke er særlig meget greb i løse underlag.

 

sål på asics dynaflyte

 

Mellemsål

FlyteFoam mellemsål, og for første gang i sin reneste udgave. FlyteFoam er et nyere udgave af den standarliserede EVA mellemsål som du kender fra mange andre sko og flere år tilbage. FlyteFoam er 55% lettere end den klassiske EVA mellemsål, så alene på vægten får du rigtig meget foræret. Men selvom den er lettere, så har den faktisk også bedre egenskaber. FlyteFoam mellemsålen er mere responderende og bedre til at “hele sig selv” Altså hurtigst muligt vende tilbage til udgangspunketet så du hele tiden vil få den optimale støddæmpning.

 

flytefoam i dynaflyte

 

Hæl

Hælen kan gøre meget godt, men desværre også meget skidt for en løbesko. Det er som udgangspunkt hælen der danne grundlag for resten af pasformen i en løbesko. I Asics DynaFlyte er det heldigvis det første der er tale om. Synes at skoen giver et rigtig godt hold omkring hælen. En støtte der gør at du faktisk ikke lægger mærke til at den sidder der, og det er i langt de fleste tilfælde det bedste tegn på at hælpartiet på en løbesko fungere optimalt.
Der er en blød og meget behagelig polstring i hælen som gør skoen meget behagelig at have på. Vi krydser fingre for at hælens bløde konstruktion holder. For vi ved jo alle at Asics har haft lidt problemer på den front.

Hælen er blød i sit udtryk og godt suppleret af den fulde FlyteFoam mellemsål som der er i Asics DynaFlyte

 

 

Forfod

Forfoden er ligesom hælen utrolig blød, fleksibel og med en fremragende komfort. Den har den helt rette mængde GEL støddæmpning og mellemsålen gør igen masser af rigtig godt for dig som løber. Jeg synes at forfoden i Asics DynaFlyte passer helt perfekt. Det er den rette kombination af en blød og åndbar overdel som sidder semi-tæt omkring din fod/tæer og så en korrekt balanceret mængde støddæmpning der hjælper dig perfekt afsted hver gang du afvikler et skridt.

Overdel

Letvægts overdel! Vi har været så heldige (nogle vil kalde og langsomme, bevares) at vi har testet Asics DynaFlyte 2. Så det er som udgangspunkt ikke den første DynaFlyte der danner det fulde grundlag i denne test. I DynaFlyte 2 fra Asics har vi med en letvægs overdel at gøre, og hele skoen i sin helhed er blevet 10gram lettere end udgangspunktet var i den første Asics DynaFlyte.
Men som helhed er overdelen i mine øjne lige som den skal være. Den er fremstillet af en Adapt Mesh som sikre dig en fantastisk blød og eftergivende overdel, men det er uden at du mister støtten i overdelen. Dine fødder får lov at ånde igennem mesh overdelen, og det giver en fantastisk følelse nede/inde i skoen når du løber.

 

 

Sammenligninger til Asics DynaFlyte

Den 100% sammenligning findes nok ikke, men der er nogle enkelte løbesko som jeg gerne vil fremhæve som værende tæt på. Jeg synes Asics med DynaFlyte har ramt en unikt område. De har langt om længe fået skabt en neutral letvægs løbesko med mulighed for både korte og hurtige løbeture, men også en sko der gør det godt for dig på længere distancer. Derfor har jeg 2 sammenligninger, en til hver af de omtalte distancer på den neutrale løbesko. Nike Free RN (Distance) En super let løbesko der er perfekt til hurtige intervaller og småture, og som har en lige så fleksibel og lækker overdel som Asics DynaFlyte
Eller kunne man tage et kig på New Balance 1080. En neutral løbesko der er sublim på mellem-lange og lange distancer. Der er ikke nogen direkte sammenligning på vægetn da NB 1080 er lidt tungere, men ellers synes jeg der er en masse gode ligheder.

Opsummering

Jeg tror på Asics har ramt en tør plet med DynaFlyte. Jeg kan rigtig godt lide hele filosofin omkring skoen. At have så en “multi-løbesko” er lige mig. En jeg kan bruge på flere distancer og til flere ting. Det er ikke nævnt i testen men synes alligevel det skal med her under opsummeringen at Asics DynaFlyte faktisk er en fremragende træningssko. Undertegnet har brugt den til udendørs cirkeltræning/crossfit, og der er den på grund af sin lethed meget bevendt. Vil dog også skynde mig at sige at det er skoen ikke udviklet til, så din garanti bortfalder ved forkert brug. Du slider dine sko på en anden måde ved crossfit træning, der er derfor rigtige crossfit sko er forstærket diverse steder for at kunne klare presset ved f.eks. reb-klatring
Når man tager et kig på ulemperne og holder dem op mod fordelene så synes jeg at dette billede taler for sig selv. Hånden på hjertet, måtte sidde i længere tid for at finde deciderede ulemper ved skoen. Og nogle af de ulemper jeg har nævnt er lidt letkøbte. Så bottom line omkring Asics DynaFlyte må være at jeg spår den her løbesko en stor fremtid alene på sin alsidighed.

Har du lyst til at nørde endnu mere omkring Asics DynaFlyte? Så vil jeg anbefale dig at læse mere omkring skoen og dens filosofi på Asics’ egen hjemmeside. Læs om DynaFlyte her

Find den bedste pris lige nu på Asics DynaFlyte

Vores automatiske opdatering holder hele tiden øje med de bedste priser på Asics DynaFlyte for dig. Herunder finder du de bedste priser netop nu hos vores løbesko partnere.

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
2-5 dage 825 DKK Til butik
3-5 dage 839 DKK Til butik