Adidas Supernova Glide 7 – review og priser

Adidas Supernova Glide 7 er en value for money løbesko til neutral og supinerende løbestil. En god allround sko til løb på asfalt og grus. Her får du:

 • Alt du skal vide om Snova Glide 7
 • Hvad du skal vide før du køber
 • Prisoversigt / guide til priser

OBS: Spar i dag 181 kroner gennem iloebesko. Butikspris: 1.200 kroner. Slå til i dag.


iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
3-5 dage 1.019 DKK Til butik
1-7 dage 1.095 DKK Til butik
 

Opsummering af Adidas Supernova Glide

Adidas Supernova Glide 7 er en value-for-money løbesko til neutral løbestil og supinerende løbestil. Det vil sige at du falder ligepå eller du har en tendens til at falde en smule udaf når du lander på fødderne under løb. Adidas Snova Glide 7 er en sko hvor du får meget for pengene. Skoen er en god allround løbesko, som kan bruges til mange forskellige formål, dog primært løbetræning på asfalt. Du kan sagtens bruge skoen til løb på grus og græs, men primært på hårdere underlag da sålen er uden struktur.

Adidas Snova Glide ligger i et “mellem” prisniveau med en vejlende pris svingende mellem 1000 kroner og 1200 kroner alt efter den danske økonomis udvikling.

Prislejet er kendt for at give maksimal udbytte. Du får rigtig meget løbesko for pengene.

Går du rigtig meget op i din løbetræning, bør du måske tage et kig på en premium sko fra Adidas i stedet for. Denne her Snova Glide ligger i deres mellemklasse af løbesko. Ikke at de fejler noget overhovedet – Adidas er et super stærkt løbe brand, så alle deres løbe klasser spiller som det skal. Man kan ikke tale om dårlig kvalitet når man snakker om Adidas og deres løbesko.

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: neutral / supination
 • Pasform: normal bredde
 • Underlag: asfalt / grusstier
 • Vejledende pris: 1200 DKK

Nice to know

 • adiPRENE+ og adiPRENE
 • Formotion
 • GEOFIT+
 • Torsion

Fun to know

 • Vægt: cirka 310 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 11,3 mm
 • Hæl højde: 32,9 mm

 

De lidt nørdede detaljer om skoen

Først det mindre nørdede. En ting jeg elsker ved Adidas Supernova Glide serien er at skoene altid kommer i et hav af farver. Brug derfor gerne tid på at undersøge mulighederne på de forskellige hjemmesider eller i de fysiske forretning før du springer til. Personligt er jeg stor tilhænger af ovenstående farve.
Adidas Supernova Glide

Nok om udseendet. Teknologisk set har Adidas Supernova Glide al den essentielle teknologi fra Adidas. Du skal dog heller ikke forvente mere end dette. Du får en sko med en rigtig god stødabsorbering der mindsker risikoen for skader. Derudover er komforten kan behagelig. Jeg har prøvet skoen flere gange – jeg må tilstå, at af at være en value-for-money løbesko, er jeg overrasket over kvaliteten. Selv efter mange løbeture.

Til teknologien i løbesko

Formotion bruges i næsten alle Adidas løbesko til herre og damer. Det er ligeledes tilfældet med Adidas Supernova Glide. Formotion hjælper din fod i retning af en god afvikling. Det er en ting, der ofte er overset af andre mærker. Den gode pasform kan tilskrives GeoFit teknologien, der særligt fokuserer på overdelen af foden, som hyppigt er et problem for løbere i forhold til irritationsproblemer. Med GeoFit er der ingen sømme i syningerne i hæl eller midtfod.

Der bruges ligeledes Adidas’ meget anerkendte støddæmpnings system- Adiprene. Et system der er udviklet til at behage os som løbere. Adidas udvikler og gør hele tiden dette system bedre. Og det er naturligvis også integreret i Adidas Supernova Glide. Jeg synes man får rigtig meget støddæmpning for sine penge. En rigtig blød hællanding, og en forfods støddæmpning der på en eller anden måde giver dig “et puf” når du skal sætte af igen. Så hvis jeg kort skal konkludere på støddæmpningen i Supernova Glide, så er det helt klart at der skal du ikke være bange, du får hvad du kan forvente i sådan en type løbesko.

Vil du gerne lære mere om skoen og høre hvad andre synes? Læs Mens Health’s anmeldelse – de gav skoen 8,7 stjerner ud af 10 mulige. Jeg ville også give skoen en rigtig god karakter – prisen taget i betragtning. Husk på at hos Adidas er “Supernova” ensbetydende med Value-for-money prisklassen. Du får her sko med 80% af alle de lækre detaljer. Dog mangler der lige det sidste for at du kommer op i “AdiStar” serien – som er Adidas premiumserie af løbesko. Angående anmeldelsen, så er den måske lidt tynd (i hvert fald sammenlignet med denne her).

Priser på mid-range løbesko

En løbesko som Adidas Supernova Glide købes typisk på udsalg eller tilbud. Om du er til herre eller dame modellen, så er der altid gode muligheder for at finde gode tilbud på denne sko. Det skyldes at der er meget konkurrence på skoen – deraf den afledte billigere pris. Du skal dog være opmærksom på at du ikke får samme gode kundeservice i onlineforrretninger sammenlignet med de fysiske forretninger. Men hvis du er ude efter den bedste pris – ja så køb hellere Adidas Supernova Glide på tilbud online.

Prissammenligning

Her finder du nettets skarpeste priser, de bedste tilbud og alle udsalgsvarer.

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
3-5 dage 1.019 DKK Til butik
1-7 dage 1.095 DKK Til butik