Adidas Energy Boost – test og priser
Wow løbeentusiaster blev imponeret da Adidas Energy Boost kom på markedet. Jeg selv inklusiv. Jeg giver dig her et overblik. Lær om følgende:
- Test & review af Adidas Energy Boost
- For og imod ved Energy Boost
- Brugertest af Adidas Energy Boost
- Se bedste pris netop nu
- Teknisk gennemgang af Energy Boost fra Adidas
OBS: Find skoen gennem iloebesko og spar 701 kroner. Normalpris: 1.300 kroner, så der er gode tilbud lige nu.
iloebesko er omtalt i:
Prissammenligning Adidas Energy Boost
Forhandler | Leveringstid | Land | Pris inkl. levering | Til butik |
---|---|---|---|---|
|
1-2 dage |
|
599 DKK | Til butik |
|
2-5 dage |
|
674 DKK | Til butik |
|
1-2 dage |
|
899 DKK | Til butik |
|
3-5 dage |
|
1.242 DKK | Til butik |
Indholdsfortegnelse (klik på teksterne)
- Det her skal du lægge mærke til ved Energy Boost fra Adidas
- Kølige facts om skoen
- Personlige erfaringer med Adidas Energy
- Fordele og ulemper
- Analysedel 1: Hvem henvender skoen sig til?
- Analysedel 2: Hvordan Energy Boost er opbygget
- Sammenligning af Adidas Energy Boost med andre løbesko
- Eksklusivt interview med James Carnes
- Opsummering
- Prissammenligning
Det her skal du lægge mærke til ved Energy Boost fra Adidas
Som du måske allerede har lagt mærke til så indgår BOOST i navnet. Og alene det bør gøre enhver løber rigtig rigtig glad. Boost er mellemsåls materialet fra Adidas som har taget verden med storm. I Adidas Energy Boost får du en fantastisk løbesko til mængdetræning. Eller det bestemmer du naturligvis selv hvordan du vil løbe i skoen. Men når man kigger på vægten af skoen, så er det bestemt ikke noget der klart indikere at du skal løbe hurtige intervaller eller konkurrence i Energy Boost. Det skulle da lige være hvis du skal løbe et halvmaraton hvor tiden måske ikke spiller den store rolle. Så er du med Energy Boost fra Adidas sikret ultra høj komfort hele turen rundt. For det er hvad denne løbesko kan.
Komforten i skoen er på sin egen måde unik. Så ser du meget hurtigt bort fra at skoen faktisk vejer 319 gram i en str. 43 1/3. Det kompensere hel opbygningen og fornemmelsen i skoen for. Når du træder ned i et par Adidas Energy Boost så er du ikke i tvivl om at denne sko kan føre dig rundt på rigtig mange kilometer.
Støddæmpningen i skoen er noget nær det perfekte. Du kan ikke løbe den træt. Så er du til meget høj komfort, lige meget om det er 5, 10 eller 42 kilometer, så bør du nok tage et kig på Energy Boost fra Adidas.
Hele overdelen er også værd at kigge på. Den her TechFit overdel som egentlig starter med en Fitcounter hælkappe er rigtig lækker. Du bliver holdt rigtig godt på plads, og når du træder ned i skoen vil du opleve at skoen har en behagelig sugende fornemmelse omkring din fod.
Så den neutrale løber der primært løber lange distancer og elsker et drop på 10mm kan sagtens få fråde om munden nu. For Adidas Energy Boost er til ham eller hende der for alt i verden ønsker blødhed og høj komfort.
Kølige facts om skoen
Must know
- Løbestil: neutral
- Pasform: normal bredde
- Underlag: asfalt / grusstier
- Vejledende pris: 1300 DKK
Nice to know
- Boost mellemsål
- Techfit upper
- Continental sål
- Torsion system
Fun to know
- Vægt: cirka 319 gram (str 43)
- Hæl til tå drop: 10mm
- Hæl højde: 32mm
- Forfodshøjde: 22mm
Personlige erfaringer med Adidas Energy
Jeg var oprindeligt meget skeptisk da Adidas i 2013 lancerede deres nye Boost teknologi, men efter at have prøvet adskillige Adidas løbesko, der benytter sig af Boost, er jeg ikke i tvivl om at det er vejen frem, og at andre mærker som Asics, Mizuno og særligt Saucony vil tage teknologien til sig. Brooks har allerede en lignende teknologi, som hedder Pure. Du kan læse om Brooks Pure her. Nedenfor ser du den generelle vurdering fra andre løbere fra Adidas hjemmeside (direkte link til skoene).
Førstehåndsindtryk
Jeg blev ekstremt glad da posten kom med skoene. Jeg var utrolig spændt på at prøve den seneste udgave af skoen. Jeg var begejstret fra den tidligere udgave og kunne ikke vente til at prøve den nyeste sko her. Da jeg åbner den er det første jeg ligger mærke til at Adidas har lavet væsentligt om i designet. Skoen ser meget simpel og minimalistisk ud. I like!
Jeg tager skoen på. Pasformen er umiddelbart meget sammenlignelig med den tidligere udgave. Alt godt ind til videre. Jeg kan mærke at overdelen sidder en smule mere behageligt. Når jeg går rundt i skoen er den bouncende effekt meget sammenlignelig med den tidligere model. Det er utrolig behageligt, og svært at sammenligne med andre løbesko.
Når jeg ser både dame og herre udgaven er det min opfattelse, at der ikke er gjort mærkværdig meget ud af at udvikle særligt kønsspecifikke detaljer. Det betyder at min anmeldelse på alle måder gælder for begge køn. Sådan er det i øvrigt generelt. Det er min erfaring at mange løbemærker bruger meget energi på at promovere kønsspecifikke forskelle, som kun er eksisterende i en minimal grad. Når jeg kigger på de to sko, er der ikke meget forskel selvom Adidas gør hvad de kan for at give udtryk for at forskellen mellem herre og dame er enorm.
Jeg plejer gerne at tage en rolig løbetur første gang jeg prøver nye løbesko. I min test af Adidas Energy Boost fulgte jeg samme procedure. En 14 km rolig løbetur på asfalt, grus og græs i Haderslev og omegn. En virkelig dejlig oplevelse. Normalt løber jeg mellem 5 og 7 km på første testtur, men det føltes simpelthen så godt at jeg ikke kunne stoppe. Jeg fik ingen vabler og følte ikke at skoens pasform skulle tilpasses.
Jeg vil dog kritisere skoen for at skride en smule på grusstierne. Som du kan se på sålen (der er flere billeder af sålen i denne anmeldelse), er der meget begrænset struktur. Det gør den dog perfekt til løb på asfalt. Det var uden tvivl på asfalt at den gjorde sig bedst. Løber du meget på grus vil jeg ikke anbefale Energy Boost fra Adidas, hverken som herre eller dame sko. Du mister energi fra landing til afsæt.
Efter 100km løbetræning
På den positive side vil jeg i min anmeldelse nævne pasformen og følelsen af at mest mulig energi overføres fra landing til afsæt. Hvilken fornemmelse.
Jeg vil kritisere Energy Boost for på nogle punkter at have slacket i kvaliteten. Der er nogle enkelte syninger, som kan skabe gener. Det har for mig ikke været et større problem, men jeg har læst mig til at andre har haft udfordringer med netop dette. Det er min erfaring af når løbesko endnu er på et tidligt stadie (den første version kom i 2013), så er der mange rettelser til de næste udgaver af skoene.
Energy Boost er ikke for dig, som løbetræner 150 kilometer i ugen, men for dig, som har 1-3 ugentlige løbeture af 5-10 kilometer stykket. Støddæmpningen er glimrende, men det er en efter min mening også lidt en popsmart løbesko. Når jeg løber den ellers utroligt behagelige løbesko, kan jeg ikke lade være med at tænke på Free bølgen, som Nike skabte. Nike Free run løbeskoene har hærget salget af andre produkter, og desværre har det været med til at sænke kvaliteten af løbesko og sætte et øget fokus på udseendet af sko. Senest er Nike kommet med Nike Roshe Run løbeskoen, som ligeledes minder om Adidas Energy Boost. Du kan løbetræne i alle 3 sko, men de er meget smarte og er efter min mening nærmere fritidssko, som skal benyttes til hverdagsbrug og ikke alt for mange kilometer. Lad mig understrege at 15-30 kilometer ugentlig i disse sko på ingen måder er noget du kan tage skade af. Hvis du gør, er det formentlig din løbestil, din variation af underlag eller opbygningen af dit løbeprogram, der er noget galt med.
Jeg er tosset med Energy Boost, men jeg når ikke at slide den helt i bund fordi jeg synes der findes lidt bedre alternativer til mig som løber. Men det er også fordi jeg løber mange kilometer i ugen. Det afhænger af hvem du er om det er en sko til dig. Læs med videre i min test og anmeldelse af Adidas Energy Boost og find ud af om skoen er til dig.
Fordele og ulemper
Adidas Energy Boost herre og dame versionen har en række fordele og ulemper, som skal opvejes med andre løbesko i samme klasse. Længere nede går jeg i dybden med de forskellige fordele og ulemper.
Fordele
Godt grip på hårde underlag
Fleksibel overdel
Ulemper
Smal pasform
Lidt for tæt overdel
Få snørrelukninger
Analysedel 1: Hvem henvender skoen sig til?
Før du vælger at købe denne sko, skal du sikre dig at skoen henvender sig til dig. Du kan se meget af den essentielle viden fra facts sektionen her på siden. Dog er ikke alt med i punktform. Her får du en lidt mere dybdegående analyse og anmeldelse af Adidas Energy Boost. I denne sektion ser jeg på hvem skoen henvender sig bedst til og i næste sektion går jeg i detaljen med opbygningen af skoen.
Løbestil – er du den rette målgruppe?
Adidas Energy Boost er primært til løbere med neutral løbestil. Dog vil jeg sige at den sagtens kan bære en løber der også har en mild pronation. Adidas gjorde sig et smart trick ved at lade den første Boost sko være til den bredeste skare af løbere. De fleste kan træne i denne sko.
Pasform – sådan sidder skoen
Som jeg nævner et par gange i denne test sidder skoen meget tæt til foden. Den er lidt smal, men ikke så smal at du skal have ekstra brede sko.
- Hæl: smal/normal pasform
- Mitfod: smal/normal pasform
- Forfod: normal pasform
- Højde på skosnude: lav
- Svangstruktur: normal / mellem
- Skoform: semikurvet
Jeg har desuden fået skabt et overblik over andre løberes holdninger til skoen, som du kan se af figuren nedenfor.
Underlag – her performer Adidas Energy Boost bedst
Som med majoriteten af alle løbesko, henvender den første Boost sko sig bedst til asfalt. Her får du det bedste grip med underlaget og du kommer hurtigt afsted. Kommer du over på løsere underlag, som eksempelvis grusstier og trails får du en ulempe hvis du løber i en sko som denne.
Derudover skal du passe på med at løbe på alt for svært tilregneligt underlag. Fordi at der er en vis sål i skoen, har du nemmere ved at vrikle om i skoen sammenlignet med flade løbesko.
Prisniveau – er Energy fra Adidas en dyr løbesko?
Normalt siger jeg at en value for money løbesko ligger fra 900 kroner til 1200 kroner og at premium løbesko ligger fra 1400 kroner og op. Det er meget generaliserende. Det er min vurdering af Adidas Energy Boost teknologisk set er en value for money sko, som Adidas dog har valgt at prissætte højere. Det skyldes formentlig deres ekstreme markedsføringsindsats.
Vægt – en hybrid
Med 280 gram i størrelse 42 får du en relativt let løbesko, som du kan bruge som din primære løbesko. Det er ikke en konkurrenceløbesko. Der skal du over i Adidas Adizero serien. Normale tunge mængdetræningsløbesko vejer 3-400 gram, så 280 gram er bestemt i den lettere ende. Hvis du har været vant til at løbe i Supernova serien eller Adistar serien vil du finde Energy Boost meget let.
Type sko – ikke en allround, men kun asfalt
Jeg er biased af at være en løbenørd og gearfreak, men jeg vil ikke anbefale Energy Boost som en allround løbesko. Men i din terminiologi, er det formentlig en glimrende allround løbesko. Du kan godt bruge den i bjerge, på trails og på asfalt, men det er ikke at foretrække. For at den, efter min mening, skulle egne sig bedst muligt til varieret terræn skulle sålen være en smule mere rug.
Drop og højder på forfod og hæl
Hælen er 31,8 mm, mens forfoden er 21,3 mm. Det giver dig et drop på 10,5 mm. Er du nybegynder inden for natural running, eller vil du gerne eksperimentere med at lande lidt længere fremme på foden (midtfod eller forfod), så er Adidas Energy Boost et oplagt valg. Med 10-11mm drop vil det føles lidt mere naturligt at lande længere fremme på foden, som af mange betegnes som en bedre løbestil.
Analysedel 2: Hvordan Energy Boost er opbygget
Ydersålen – hvilket underlag egner Boost sig til?
Adidas Energy Boost er en løbesko til løbetræning på hårde underlag. Dette kunne eksempelvis være fortov, asfalt og beton, men også grusstier i parker og grønne områder er glimrende underlag til en sko som denne. Grunden til at Energy Boost egner sig bedst på disse underlag er at ydersålen er ganske flad. Der er ikke meget struktur i ydersålen. Løber du på meget løse underlag, som eksempelvis mudder, is, sne, sjap eller vådt græs, så vil skoen skride, og du vil miste dit greb. Hold dig derfor til de afmærkede ruter.
Bemærk at det ikke er nogen ulempe at ydersålen er flad. Det giver dig den mest effektive løb på de hårde og flade underlag, som netop er der hvor skoen egner sig bedst.
Mellemsål
Jeg vil ikke gå alt for meget i detaljen med mellemsålen. Mellemsålen er lavet af Boost, som er 75% TPU og 25% EVA. Jeg har skrevet en meget gennemarbejdet artikel om netop Boost mellemsålen (klik på linket).
Hæl – en anderledes hællanding
Med en hæl på 31,8 mm er der fundament for en god og behagelig støddæmpning. De fleste hverdagsløbesko, som du bruger til at løbe dine mange rolige kilometer, er hælen typisk 30-40 mm. Inden for den genre er Energy Boost lavt placeret, men sammenlignet med minimalistiske løbesko og letvægtsløbesko, er 31,8mm meget.
Med en forskel fra hæl til tå på 10,5 mm vil du med størst sandsynlighed lande på hælen. Derfor er støddæmpningen også særlig god i denne del af sålen. Hvis du decideret forsøger at lande på hælen med formålet at lave et glidende rul henover midtfod og forfod vil du til fulde opleve Boost teknologien komme til sin ret. Du kan læse langt mere om Adidas Boost teknologien her, hvor jeg ser på den reelle effekt, de hårde facts samt min holdning til den nye revolutionerende teknologi.
Der er meget diskussion om hvor vidt du skal lande på hælen, midtfod eller forfod. Hvis du er hællander, som majoriteten af løbere er, så vil du elske denne anderledes følelse som skoen giver dig. Jeg blev selv overrasket og hvor stor forskel der var ved landingen i denne sko sammenlignet med andre Adidas løbesko. Til sammenligning var Adidas Supernova Sequence (versionen uden Boost teknologi) langt stivere og føltes hård, hvor Adidas Energy Boost gav et bounce, som jeg rent faktisk kunne mærke.
Adidas Energy Boost kan bruges som en indendørs sko. Om du dyrker squash, badminton, floorball eller håndbold for den sags skyld, kan du bruge Energy Boost. Sålen er ikke smitbar, selv efter at have løbet hundrede vis af kilometer, er der ingen tegn på at den smitter gulvet. Det er Adiwear teknologien, som gør det muligt at bruge skoene udendørs såvel som indendørs uden at skulle undskylde for streger i gulvet. Personligt har det meget betydning for mig at jeg kan bruge mine løbesko til en gang indendørs sport på halgulv uden at skulle bekymre mig om at skulle have flere på sko med.
Midt – fokusområde
Midtersålen er et stort samtaleemne med en sko som Energy Boost fra Adidas. Det skyldes den skumudfyldning, der er i form af Boost sålen. Særligt midterdelen føles meget blød. Når du skal vælge om du vil have en hård eller en blød løbesko, skal du egentlig spørge dig selv og du vil fokusere på en hård og effektiv landing og afsæt eller en blød og komfortabel landing og afsæt. Med Boost får du lidt af begge dele, selvom man ikke kan lade være med at være skeptisk.
Hvis du trykker ind på skummaterialet kan du mærke hvor blød skummen er. Alle mærker har en kendt sål, som de ønsker at promovere. Asics har GEL, Nike har Air og Zoom og jeg kunne blive ved. Ingen af disse er så bløde some Boost.
Midtersålen har en teknologi fra Adidas som stort set alle sko fra deres serie af løbesko har. Teknologien hedder Torsion teknologi. Funktionerne er mange. Først og fremmest giver Torsion teknologien dig en blød og behagelig overgang fra hæl til forfod uden at du mister for meget energi undervejs. En sekundær effekt er en øget stabilitet da materialet er meget kompakt og strækker sig fra forskellige dele af foden til hinanden. En sidste mærkbar forskel, som Torsion skal have credit for er at den gør hæl og forfod uafhængigt fleksible. Det betyder at de to dele af skoen kan bevæge sig uafhængigt af hinanden, hvilket for dig betyder hurtigere accellerationer i forskellige retninger.
Jeg må indrømme at når materialet er så blødt som det er i Energy Boost, kan du ikke undgå at miste en energioverførsel fra hællanding til afsæt. Tabet kan mindskes, men ikke undgås. Der er en grund til at alle konkurrence løbesko er stivere en tunge hverdagsløbesko. Hårde sko giver effektivitet, men også mere udmattelse, hvorfor de typisk kun benyttes på kortere distancer. Med den argumentation vil jeg anbefale Adidas Energy Boost til mellemlange rolige løbeture. Dette kunne være alt fra 5 km i roligt tempo til 20 km i et friskt tempo.
Forfod – det perfekte afsæt
Som jeg har nævnt et par gange i denne test, så har Adidas Energy Boost en god energioverførsel fra hæl til forfod. Det betyder at du får et sublimt afsæt fyldt med energi. Jeg må indrømme at jeg er meget overrasket over følelsen ved afsættet. Jeg var med på at Boost teknologien ville gøre mig meget godt, men der var ekstremt stor forskel fra mine Nike Flyknit Lunar løbesko til denne sko. Du får virkelig et boostet afsæt. Skoen er meget affjedrende.
Overdel – åndbar og let
Overdelen er der ikke megen snak omkring selvom der har været enorme opdateringer på dette punkt. Jeg må dog også erkende at for mig er det vigtigste sålens (typisk ydersålens) opbygning, og dernæst kommer komfort og overdelen af skoene. Overdelen er en stor del af komforten.
Denne anmeldelse har ikke til formål at gå i detaljer med teknologi, som kun de færreste interesserer sig for, men det er værd at nævne at overdelens mesh er lavet ud fra TechFit teknologien, som skaber et meget tæt fit omkring din fod. Det er nærmest som om at materialet klæbrer sig fast til din fod. Det vil tage dig lidt tilvænningstid, selvom du med størst sandsynlighed vil elske det lige fra start.
Tanken bag den nye måde at laver overdelens mesh på er at skære i vægten samtidig med at øge komforten. Jeg er personligt stor tilhænger af løbesko, som sidder meget tæt, og det gør Adidas Energy Boost på alle måder. Overdelen består af færre komponenter end nogen anden Adidas løbesko.
Meshen er strækbar og meget elastisk. Det giver dig de bedste forudsætninger for at have en fleksibel løbestil, hvor store dele af dine bevægelser styres af små muskler i dine ben og fødder frem for de stive traditionelle løbesko, hvor du er meget fastlåst. Adidas Energy Boost er en meget fleksibel løbesko.
Hælen i Energy Boost er ganske høj. Det vil sige at du med det rette snørresystem vil få en meget tæt følelse omkring din hæl. Det har jeg tidligere erfaret været utrolig komfortabelt fra Asics Gel Kayano skoen og Asics GT herre versionen, som begge to har en meget tætpakket hæl. Ulempen er at foret i hælen har en tendens til at gå op. Sørg derfor for at løsne dine sko ekstra meget inden du tager dem af. Alternativet er den lidt løsere hæl som findes i New Balance løbesko, eksempelvis NB 1260 til overpronerende løbere. Jeg foretrækker på alle måder den tætpakkede hælkappe.
Sammenligning af Adidas Energy Boost med andre løbesko
Jeg er overbevist om at Adidas selv ikke ønsker at sammenligne deres frontløber Energy Boost med andre løbesko overhovedet. Er det tilfældet synes jeg de skal skrue deres tanker om sig selv en smule ned. Jovist er Boost fantastisk, men der er andre koncepter på markedet, der tidligere har været mindst lige så revolutionerende.
Adidas Energy Boost kan sammenlignes med en række andre løbesko baseret på faktorer som vægt, hælstøddæmpning, stivhed, stabilitetsfaktor, højdeforskel på hæl og forfod samt mange andre parametre. Andre sko som minder om er: Mizuno Inspire eller New Balance 1260. Det er særligt inden for stivheden samt mængden af hælstøddæmpning at disse sko minder meget om hinanden.
Personligt vil jeg vurdere at den sko fra Adidas, som minder mest om Energy er Adidas Supernova Sequence Boost eller verisonen uden Boost.
Eksklusivt interview med James Carnes
James Carnes er kreativ direktør for Sport Performance linjens hos Adidas. Det er med andre ord Carnes, som er ansvarlig for designet og udviklingen af Adidas løbesko. Complex.com har lavet et glimrende interview med ham, som jeg opsummerer her. Jeg har gengivet de væsentligste udtalelser. Længere nede linker jeg til det oprindelige interview.
Hvad er forskellen på den originale version og den nye Energy Boost 2?
James Carnes forklarer hvordan at 2’eren er af en teknisk karakter, der ikke er sammenlignelig med Energy Boost 1. Med den nye version har Adidas haft hele 2 år mere til at udvikle skoen og udvikle den i en retning efter hvad løberne har efterspurgt mere og mindre af efter at have trænet i 1’eren. Carnes forklarer at de primære ændringer er et bedre fit og et smartere design. Jeg har også tidligere i indlægget skrevet lidt mere om forskellene fra den tidligere version til denne.
Hvordan er energireturneringen i Energy sammenlignet med andre løbesko på markedet?
James Carnes nævner hvordan Runners World har lavet en test af netop energireturneringen. Måske er du i tvivl om hvad energireturneringen er, så lad mig lige forklare det. Når du lander på jorden afgiver du en masse energi. Boost teknologien skulle efter sigende mindske energitabet og i stedet for overføre den overskydende energi til forfoden, hvorfra dit afsæt er.
I testen foretaget af Runners World havde Energy Boost bedre energioverførsel til forfoden end mere end 800 andre løbesko. Jeg fulgte op på udtalelsen og rigtig nok udtaler Runners World at skoen var bedre end næsten samtlige andre løbesko. Du kan læse om deres test her. Måden hvorpå effektiviteten blev målt var at måle hvor meget skoen “springer tilbage / bouncer”, og her var Energy Boost den bedste af 800 sko.
Hvordan er holdbarheden af Boost mellemsålen?
Her udtaler James Carnes at mange løbesko fra andre mærker bruger EVA (som Adidas i øvrigt selv bruger i alle deres andre løbesko). EVA holder ikke lige så godt som Boost udtaler Carnes. Han siger at han selv har løbet i dem i 2 år.
Jeg må være ærlig at indrømme at sådan en udtalelse har jeg ikke meget tilovers for. Det er fint med personlige vurderinger af sko og deres holdbarhed, men lad os få nogle seriøse testere på banen og ikke ham, der selv har udviklet skoen. James Carnes har alle typer af incitament til at tale godt om skoen.
Du kan læse det originale interview med James Carnes på Complex.com. Det er på engelsk.
Opsummering
Adidas Energy Boost er en glimrende løbesko til dig der løbetræner et par gange ugentligt. Skoen er utrolig komfortabel og med et drop på 10,5 mm og en god tyk støddæmpende hæl, har du gode forudsætninger for at få det bedst mulige ud af din løbetræning.
Du kan ikke tillade dig at brokke sig over prisen.
Der hvor Energy Boost særligt skildrer sig ud er i landingen og afsættet, som Boost teknologien netop er kendt for at have ændret drastisk. Landingen er meget blød og bouncende mens afsættet er mere eksplosivt end hvad jeg oplevede i tidligere Adidas løbesko, som ikke benyttede den nye Boost teknologi.
Generelt hører jeg mange løbere, som er skiftet fra tungere løbesko være begejstrede over færre skader. De personer jeg har hørt fra har typisk løbetrænet i sko som Adidas Snova Sequence (også pronation) eller New Balance 860 – begge sko, som ligger i nogenlunde samme prisleje og typemæssigt minder tildels om Energy Boost.
Prissammenligning
Her finder du nettets skarpeste priser, de bedste tilbud og alle udsalgsvarer.
Forhandler | Leveringstid | Land | Pris inkl. levering | Til butik |
---|---|---|---|---|
|
1-2 dage |
|
599 DKK | Til butik |
|
2-5 dage |
|
674 DKK | Til butik |
|
1-2 dage |
|
899 DKK | Til butik |
|
3-5 dage |
|
1.242 DKK | Til butik |