Adidas Adizero Tempo 6 – anmeldelse og prissammenligning

adidas adizero tempo topAdidas AdiZero Tempo 7 er en hurtigere løbesko, som er god på de korte træningspas med fart i (intervaltræning eller tempoløb). Her har jeg samlet:

 • Al nødvendig viden om Adizero Tempo 7
 • Fordele og ulemper
 • Prisoversigt

OBS: køb i dag og spar (AFP: Der skete en fejl ved indlæsning af pris fra tabellen med id ’48’) kroner gennem iloebesko. Butikspris: 1.000 kroner. Slå til i dag.

 

iloebesko er omtalt i:

 

Prissammenligning

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik
 

Adidas Adizero Tempo – en let konkurrence løbesko

Jeg elsker lette løbesko. Adidas Adizero Tempo falder derfor vældig godt i min smag. En let konkurrence løbesko, du kan bruge til mange formål. Er du på udkig efter at skære sekunder af dine personlige rekorder, er dette det rette valg til dine hurtige løbeture. Du kan forvente at skære 2-4 sekunder af din min/km tid i distancerne fra 5 km til marathon – det er bestemt værd at tage med. Man kan så diskutere om man skal løbe et marathon i en Adidas Adizero Tempo – altså min klare overbesvisning er at jeg ikke ville gøre det. Men igen, det er min vurdering, og jeg kender min krops begrænsninger. Der findes sikkert massere af løbere som kan gøre det, og på den måde få den lille gave forærende det er at skære X antal sekunder af din kilometertid. Udover det fysiske, er det en fantastisk følelse at løbe i et par lette løbesko. AdiZero Tempo er 100 gram lettere end mængdetræningsskoen Adidas AdiStar Salvation (perfekt primær sko sammen med “Tempo”, som sekundær sko).

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: mild / moderat pronation
 • Pasform: smal hæl – normal midt/front
 • Underlag: asfalt / grusstier
 • Vejledende pris: 1000 DKK

Nice to know

 • adiPRENE+ og adiPRENE
 • Formotion
 • GEOFIT+
 • MiCoach kompatibel

Fun to know

 • Vægt: cirka 240 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 10,3 mm
 • Hæl højde: 30,6 mm

 

 

Lidt mere om valget af letvægtløbesko

Personligt synes jeg alt for få løbere udnytter muligheden for at veksle mellem tunge og lette løbesko.

Adidas AdiZero Tempo er (lidt atypisk) til løbere med mild til moderat pronation. Det er dejligt! Ofte har letvægtsko sparet pronationskilen væk = flere skader for os løbere med pronation. Det er ikke tilfældet med denne udgave – det sætter jeg og mange andre stor pris på! Sammenlignes der med den kendte Asics DS Gel Racer, ligger forskellen primært i løbestilen.
Adidas Adizero Tempo

Hvad betyder alt den teknologi?

Adidas AdiZero Tempo er en skrabet sko. Det skal du forstå på den måde, at der er skåret ned på mængden af materialer. Skoen vejer trods alt 100 gram mindre end mængdetræningssko. Alligevel er skoen opbygget omkring den skarpeste teknologi.

Formotion teknologien giver dig en god styring af din pronation. Formotion er særligt kendt for afviklingen af selve forfodens pronation. Ligesom andre topmodeller fra Adidas har også AdiZero Tempo Continental sål. Det er en ting jeg personligt sætter meget pris på. Ikke at sålen er fra Continental, men at der er et stærkt grip. Det giver et godt afsæt. Overordnet set er Adidas AdiZero Tempo en sko jeg på alle måder kan anbefale som din sekundære sko til de hurtige løbeture, intervaltræning og konkurrenceløb. Den giver dig helt klart et ekstra boost når du gerne vil “smadre”en hurtig tid af på en 5 kilometer. Det giver dig et eller andet sted en bedre tro på det, når du ved at det ikke er løbeskoen der tynger dig.

Vil du gerne dybere ned i materialevalget (som nogle gange kan være lidt tungt), kan du tage et kig på et review fra den amerikanske blog og forretning runningwarehouse. Det kan hurtigt blive lidt tungt at læse om hvilken teknologi, der bruges i løbesko. Personligt synes jeg det er super interessant, men hvis man ikke lige kan kende forskel på de forskellige teknologier, kan det hurtigt virke kompliceret og unødvendigt at have en forståelse for. Hvis du bare gerne vil have et par gode løbesko, så behøver du altså ikke vide alt om den sko du løber i – selvom det på ingen måder skader.

Men jeg skal altså fremhæve 1 ting ved Adizero Tempo?

Dens overdel er fantastisk, og du vil føle at skoen sætter sig til din fod lige med det samme. Og er der en mere behagelig følelse end at skoen bare sidder som den skal. At du ikke er hæmmet på nogen måde af at skoen giver små gener når du løber. En overdel der er fremstillet i yderst svedtransporterende materiale, som tillader fødderne at ånde på en ganske fantastisk måde. Jeg var meget glad for at fødderne fik så godt et indeklima i skoen. Det giver bare lige den lidt bedre følelse. Og her synes jeg altså at Adidas Adizero Tempo virkelig gør en forskel. Men jeg er også stor tilhænger af de hurtige 5 kilometer ture – så måske derfor at TEMPO skoen er sådan et hit for mig.

Køb flere sko på udsalg

Af og til finder du helt utrolige priser. Finder du Adidas AdiZero Tempo på tilbud eller udsalg til herre eller damer, så er det bare at slå til. Det er ikke altid du kan få så gode priser. Om du hamstrer 5 par eller nøjes med 2 par er op til dig. Når der er tilbud på AdiZero Tempo ser jeg en tydelig tendens mod at folk køber langt flere par sko af gangen – man kan jo ikke lade være. Og når nu det er en sko der i forevejen ikke er på udsalg så tit på grund af udbud og efterspørgsel. Så må mit klare råd være – slå til når du kan.

Prissammenligning

Her finder du nettets skarpeste priser, de bedste tilbud og alle udsalgsvarer.

 

Forhandler Leveringstid Land Pris inkl. levering Til butik