Adidas AdiStar Ride 4 – komplet test og de bedste priser

OBS: Modellen er udgået. Klik her for at finde opdateringen.

Adidas AdiStar Ride 4 er en top performance løbesko med optimal stødabsorbering og en god komfort. Har du først prøvet skoen én gang, er der ingen tvivl om at du vil blive fast kunde hos Adidas. Sportsskoen er til neutral og supinerende løbestil. Modellen kendetegnes som værende storebror til Supernova Glide.

 

iloebesko er omtalt i:

 

AdiStar Ride – en topmodel!

AdiStar Ride er Adidas topmodel til herre og damer med en neutral og supinerende løbestil. Der er mange gode grund til at vælge netop denne sko. Der er brugt teknologi, der er mere avanceret end hvad andre mærker kan leve op til.

Blandt mange andre teknologier får du GEOFIT+ polstring. Det giver dig den kendte tætte pasform i mesh omkring hælen. Det giver dig den bedst mulige komfort – det er en af de primære grunde til at vælge netop denne løbesko.

 

Kølige facts om skoen

Must know

 • Løbestil: supination / neutral
 • Pasform: normal bredde
 • Underlag: asfalt / grusstier
 • Vejledende pris: 1300 DKK

Nice to know

 • adiPRENE+ forefoot
 • adiPRENE heel
 • GEOFIT+
 • Torsion teknologi

Fun to know

 • Vægt: cirka 330 gram (herre str 42)
 • Hæl til tå drop: 11,9 mm
 • Hæl højde: 36,2 mm

 

Adidas AdiStar Ride herreSamarbejde med Continental

Adidas har lavet et samarbejde med Continental – du ved, dem der laver dæk. Continental er kendte for den skarpeste kvalitet inden for dæk. Med samarbejdet viser Adidas hvordan de alene ønsker den bedst mulige kvalitet i alle dele af skoene. Helt specifikt forbedrer Continental sålen særligt dit greb i vådt og glat føre. Du kan læse mere om samarbejdet på Adidas globale blog.

Adidas AdiStar Ride indeholder teknologi du ikke vil undvære

Med adiPrene stødabsorbering får du Adidas bedste bud på en blød og behagelig stødabsorbering til de hårdere underlag – eksempelvis asfalt eller grusstier. Sammenlignet med den tidligere udgave, er den nye version opdateret med en yderst behaglig mesh-overdel. Yderligere er den nye version opgraderet hvad angår skaftet. Dette er blevet blødere, hvilket forbedrer mellemsålen og mindsker risikoen for seneskader under foden.

Hvem bør løbe med denne sko?

For at vælge AdiStar Ride, er det en forudsætning at du har en neutral eller supinerende løbestil. Har du pronationsløbestil, og ønsker du en topmodel fra Adidas, skal du se på AdiStar Salvation – det er pendanten til Ride, bare for pronerende løbestil.

 

Overordnet set er du typen, der værdsætter kvalitet. Med denne topmodel, er der ingen tvivl om at du får en sko med mange nice-to-have teknologi features. Du får en sko, der kan tage mange af de tunge stød fra hårdt underlag. Med andre ord er skoen lavet som en mængdetræningssko – der er mange kilometer i skoen. Det betyder ikke at du ikke må løbe på bløde underlag, som græs og sand – gør det endelig.

Adidas AdiStar Ride kommer med kønsspecifikke detaljer – lavet med den overbevisning af mænds og kvinders fødder ikke er ens – en påstand andre mærker også længe har taget til sig.

Adidas AdiStar Ride tilbud og udsalg

Med internettets gennemsigtighed er det blevet nemmere at gennemskue hvor du kan finde de bedste priser. Hvis du alene går efter at finde AdiStar herre eller AdiStar dame på tilbud eller udsalg, så er det bare at tjekke en af forhandlerne ud – der finder du helt sikkert store besparelser. Med så store besparelser, bør du næsten købe 2 par og støtte op omkring deres initiativ om at give dig de bedste priser. Køb Adidas AdiStar Ride på udsalg.