Brug for hjælp til størrelsen? Brug denne størrelsesguide til løbesko. Størrelserne fra mærke til mærke er forskellige. Det kan være svært at vælge den rigtige når du køber løbesko fra et nyt mærke. Indtast din nuværnede størrelse og lad beregneren oplyse hvilken du skal bruge i andre mærker.

 
Nuværende løbesko


Dine nye løbesko

Du har valgt fra . Hvis du vil prøve , skal du bruge følgende størrelse:

US
UK
EUR
CM

Se alle løbesko her

Se alle løbesko her

Vent et øjeblik…

 

Guiden er vejledende. Det er vigtigt at understrege at vi alle har unikke fødder. Nogle har brede fødder mens andre har smalle fødder. Det variere lidt med størrelserne, og der kan være afvigelser i beregneren.

Det skal du vide om valg af størrelse

Et spørgsmål du måske har stillet dig tidlgiere er: “hvilken størrelse løbesko?”. Det kan være vanskeligt at finde den rigtige størrelse løbesko. Det skyldes primært at de forskellige mærker ikke bruger samme terminiologi. Du kender formentlig samme problematik ved normale sko – hvilken størrelse?

Generelt skal du købe en halv til en størrelse større end dine normale sko. Bruger du normal størrelst 38 i sko, skal du i løbesko bruge cirka størrelse 38½ eller 39, men det varierer fra mærke til mærke.

Skostørrelse tabeller

Her kan du vælge dit foretrukne skomærke og finde størrelsestabeller, der illustrerer de forskellige mål (US, UK, EU, CM).

De forskellige størrelsesmål i sportssko

I Danmark bruger vi en blanding af forskellige mål i løbesko (link til forside). Derfor er det passende med en størrelsesguide til løbesko, der opsummerer de forskellige størrelser på tværs af måleenheder.
US-størrelser er hyppigt brugt i Danmark, og det er ofte fra US (eller UK) at de konverteres til EU størrelser og CM.